Aftermath


Després de la gran tempesta que va portar l’huracà Katrina a finals del 2005, National Geographic em va encarregar d’anar-hi i intentar explicar la història del que havia passat, no només al lloc sinó també a la gent. Vaig arribar-hi al gener, uns cinc mesos després de la tempesta i em va sorprendre veure el poc que s’havia recuperat i començat a reconstruir.

Aquestes fotos es van fer totes amb una antiga Speed Graphic de pel·lícula, una càmera que requereix una contemplació i concentració real per a cada imatge, per a cada tros de pel·lícula. Era potser aquesta estructura el que va fer que la càmera em forcés a mirar a coses de forma molt estàtica. Cada fotografia correspon a un moment escollit.

 

David Burnett

Va passar la majoria dels seus 50 anys de carrera treballant per a revistes de notícies dels EUA i Europa. Va co-fundar Contact Press Images el 1976, una agència fotogràfica amb la seva central a Nova York. Actualment està treballant en una història sobre la missió lunar de l’Apol·lo 11, el llançament del qual ell va fotografiar 50 anys abans, el 1969.

 

https://www.davidburnett.com/