Marisol, el resplandor de un mito


Aquesta exposició recull una sèrie de fotografies de César Lucas, el fotògraf espanyol que més ha fotografiat a Josefa Flores González, de nom artístic Marisol, durant gran part de la seva carrera com a actriu i cantant. Pepa Flores va iniciar la seva carrera sent una nena prodigi allà per l’any 1959 i la va donar per finalitzada en 1985.

L’artista va ser descoberta pel productor cinematogràfic Manuel Goyanes després de veure-la actuar i cantar en un grup de Cors i Danses. A més, va rebre el premi a la millor actriu infantil en la Mostra de Venècia, va protagonitzar moltes pel·lícules, programes de televisió, va gravar discos i va emprendre la seva carrera internacional.

 

César Lucas

Referent obligat del fotoperiodisme d’Espanya, En 1960 treballa per al diari Poble, en el 1965 crea la seva pròpia agència i comença a treballar amb grans estrelles internacionals de cinema. Va ser a més editor gràfic d’El País i després inicia una llarga carrera com a director de fotografia del Grup Zeta en el qual forma part de les revistes Interviu i Viatjar.

 

Valid Foto BCN

Carrer de Buenaventura Muñoz, 6

08018 Barcelona

934 86 98 06

http://validfoto.com/

 

Fotografía de Jeosm

https://www.jeosm.com/