KLAATU BARADA NIKTO

Per a la propera edició del 2019 utilitzem com a leitmotiv l’icònic missatge de ciència ficció Klaatu Barada Nikto.

Una de les frases més recordades de la història del cinema, on la protagonista de “The Day the Earth Stood Still” (Ultimàtum a la Terra, 1951), pronuncia la frase davant el robot Gort perquè aquest desisteixi d’aniquilar la terra. Unes paraules utilitzades in extremis que salvaran el planeta de la destrucció extraterrestre.

Mitjançant aquest missatge, Revela’T pretén estimular projectes fotogràfics que reflecteixin la complexa relació de l’ésser humà amb el planeta, marcada pels canvis i desequilibris derivats de l’ús i abús de la Terra, així com dels interessos polítics i econòmics, provocant entre altres, el canvi climàtic, els moviments migratoris o les guerres, però que també mostra un costat més amable i esperançador gràcies a la bellesa i riquesa del seu hàbitat i a través d’iniciatives socials o ecologistes.

D’aquesta manera, l’edició Revela’t 2019 qüestiona la nostra vàlua com a civilització i llança aquestes preguntes d’abast interplanetari:

Per què mereixeríem ser destruïts? o Per què mereixeríem salvar-nos?

Ho deixem a la teva mà.

Estem contactant amb col·laboradors, galeries, comissaris i col·leccions particulars per establir sinergies i poder oferir una programació de millor nivell cada any, però també t’oferim l’oportunitat de participar sicreus que tens un projecte que mereix ser vist.

Volem convertir Revela’T en un festival de referència mundial per a tots els aficionats a la fotografia, i ho aconseguirem si tenim prou suport. Aquest és el principal objectiu per al 2019.

Vols participar-hi ?

Si tens un bon projecte fotogràfic que mostrar i vols que sigui vist per milers de persones i si vas participar en anteriors convocatòries o et vas quedar amb les ganes de fer-ho, ara tens una nova oportunitat.

La setena edició del Festival Revela’T se celebrarà del 7 al 16 de juny del 2019.

El termini d’admissió de projectes estarà obert fins al dia 2 de desembre del 2018.