El visionat de portafolis t’ofereix l’oportunitat de presentar part del teu treball o un projecte complet a dos dels comissàries d’exposicions de analogueNOW !, el festival de fotografia analògica de Berlín. Li donaràn una ullada i et faran comentaris constructius, basats en els seus anys d’experiència internacional. Sense importar si es tracta de treballs analògics, digitals o de mitjans mixtos, tot és benvingut! El visionat de portafolis està pensat per a tots aquells fotògrafs que necessiten inspiració o d’una perspectiva externa sobre un projecte nou o recentment completat.

A més si el teu treball és analògic, analogueNOW! busca actualment nous artistes per exhibir al festival d’aquest any. ‘Podries ser tu!

Per a més informació vista: www.analoguenow.com

 

Caro Bräuer

És una de les fundadores de analogueNOW !, festival de fotografia analògica de Berlin, on s’ocupa de la direcció i mediació artística. En els últims anys ha treballat en diversos projectes fotogràfics, fent ús de la seva educació com a fotògrafa i fotoredactora. La seva especialitat són els fotollibres i la fotografia lligada a temes socials.

Aleksandra Rieder-Kollesinska

Es va unir a analogueNOW! a principis de 2017, on es dedica a la direcció artística. Va estudiar ‘Dramatúrgia’ a la Freie Universität i ‘Estudis culturals’ en l’especialitat de Fotografia a Berlin, després del que va completar el grau de ‘Fotoedición’ a la prestigiosa ‘Ostkreuzschule für Fotografia’ en 2016. L’any següent va rebre el certificat de ‘ Comissària d’exposicions ‘per la UdK de Berlin. Des 2014 treballa com a freelance de consultora i editora fotogràfica, així com a experta visual i comissària d’exposicions.

Dissabte 26.05. 12-15h i diumenge 27.05. 12-15h

Preu: 20 € / 20 minuts de visionat en viu, 30 € / 20 minuts de visionat en viu + 20 minuts visionat en línia

A fer efectiu directament en el visionat.

En anglès