Divendres 25 de maig

Impartit per: Luther Gerlach

(en anglès)

El col·lodió humit ha estat des de la primera edició del festival una de les seves tècniques estrella. Hem tingut ocasió de fer tallers amb grans col·lodionistes com Quinn Jacobson, Borut Peterlin, Joan Porredón, Jesús Limárquez o Joaquín Paredes.

Aquest any és el torn del gran Luther Gerlach amb el qual realitzarem un taller de dos dies, però aquesta vegada també ens hem plantejat fer una classe magistral, on per una petita col·laboració, podem assistir a una introducció d’aquesta tècnica de la mà d’un dels més importants colodionistes del món. En aquesta classe, Luther Gerlach farà una breu exposició sobre la història del procés de col·lodió humit, una mica de teoria sobre el procés i com s’està utilitzant en l’actualitat. La resta serà una demostració del procés i la realització d’ambrotips fent retrats a alguns dels assistents.

També hi haurà temps per a preguntes i respostes.

No tenim previst servei de traductor simultani, però entre els participants segurament hi haurà algú disposat a ajudar a qui tingui problemes amb l’idioma.Col·lodió humit

El col·lodió Humit és una de les tècniques que ha experimentat un important auge, gràcies a fotògrafs com Luther Gerlach, un dels grans mestres d’aquesta tècnica, que porta realitzant conferències i demostracions sobre aquest i altres processos en el Museu J. Paul Getty a los Angeles des de 2001.

www.luthergerlach.net

 

Horari: de 16 h a 19:30 h
Data: Divendres 25 de maig de 2018
Localització: Sala Polivalent del Parc de can Rafart
Preu: 20€


Masterclass 

 

Taller de col·lodió humit

Si tens ganes de practicar a fons, solucionar dubtes i problemes, pots apuntarte al taller de col·lodió humit del 24 y 25 de maig.

Places reduïdes i atenció personalizada.


Taller de col·lodió humit