En aquesta nova edició de Revela-T volem posar en marxa un nou projecte que permeti crear connexions entre diferents projectes fotogràfics singulars. La idea és organitzar una trobada entre grups, propostes innovadores o festivals de tot el món, on la fotografia analògica jugui un paper preponderant, amb la finalitat de crear una plataforma per projectar, connectar i crear un espai on intercanviar idees, mètodes, coneixements; conèixer-se i establir vincles entre ells i donar a conèixer aquestes propostes.

L’objectiu de LABsurfing és aconseguir crear una xarxa de connexions i donar visibilitat a projectes de fotografia analògica, tirar endavant nous projectes conjunts i facilitar la difusió d’aquests a programadors i professionals del sector cultural. I en un futur, establir ajudes econòmiques al costat d’empreses patrocinadores per donar-los suport.

Per dur a terme la idea, Revela-T organitzarà unes jornades on 10 projectes, seleccionats prèviament entre els inscrits, siguin presentats dins de la programació del festival 2018, aprofitant així l’assistència de milers d’interessats.

Durant la jornada de presentació, els diferents grups tindran un temps per presentar el seu projecte i temps per contestar les preguntes dels assistents i ajudar així a conèixer la seva proposta.

Per participar només has d’inscriure’t donant-nos a conèixer el teu projecte a través del formulari.

El funcionament serà el següent: 10 projectes x 10 minuts d’exposició del projecte, més 10 minuts de preguntes i respostes. 10×10 +10

Estem buscant una dotació econòmica que permeti atorgar un premi a un dels projectes triat per un jurat.

 

Horari

10: 00h Acreditacions i cafè de benvinguda.

10:15 Inauguració de les Jornades LABSurfing 2018

10:25 Presentació projectes 1, 2, 3, 4 i 5

12:15 Pausa cafè.

12:30 Xerrada

14:00 Pausa per dinar.

16:00 Presentació projectes 6, 7, 8, 9 i 10

17:30 Taula rodona amb (a concretar)

18:30 Cloenda