26 i 27 de maig

Market fotogràfic d’autor i Fira Comercial del Festival Revela-T 2017

Com cada any, Revela’t ofereix a tots els seus visitants la Fira Comercial, peça clau del festival que aquest any es desenvolupa a la fi de la setmana principal, durant els dies dissabte 26 i diumenge 27 de maig. A mesura que el festival es va consolidant, la fira va creixent i ja és una cita imprescindible en el panorama fotogràfic, sent una delícia passejar per les parades plenes de material que farà les delícies dels amants de l’analògic.

A més, compartint espai amb la Fira Comercial i durant els mateixos dies se celebrarà també el Market fotogràfic d’autor, compost de nombroses carpes en les quals fotògrafs poden ensenyar i vendre la seva obra directament al públic, sense necessitat d’intermediaris … un veritable valor afegit, comprar obra directament a l’artista que ha ideat i produït.

Les carpes tant de la Fira com del Market estaran ubicades al mateix Parc de Can Rafart, espai que converteix aquests dies en un lloc on passen coses constantment, ja que també es realitzen demostracions, presentacions de productes, sorteigs o accions que animen l’ambient del recinte de la Fira Comercial.

Horari de la fira:

L’horari previst de la Fira aquests dies és de 10:00 a 20:00 h.

El dissabte a les 14: 00h se celebra una paella popular.