El festival Revela’T celebra el seu sisè aniversari i es constitueix com un dels esdeveniments fotogràfics de referència sobre fotografia analògica al món.

La quantitat d’exposicions i activitats que van sumant-se al festival cada any impliquen un pressupost cada vegada més gran i per finançar l’arrencada, comencem un nou projecte de crowdfunding amb material propi del festival. Com a cada una de les edicions anteriors, hem dissenyat objectes especials que només trobareu a Revela´T: una samarreta, un davantal, una bossa de mà i un llibre. Podeu optar per articles separats o combinacions d’aquests i dins de cada desplegable amb el preu, podeu seleccionar l’opció sense enviament (si el veniu a buscar al festival), amb enviament a Espanya i amb enviament internacional.

El pagament es realitza a través de PayPal, un mètode senzill i fiable, però si ho prefereiu també podeu fer un ingrés directe al compta de l’associació (escriviu-nos si desitgeu aquesta opció, afegint la vostra informació per realitzar-los el posterior enviament).

 

 

 

Per a col·leccionistes, col·laboradors, amics de la fotografia …

 

Ja fa tres anys que editem un llibre de les exposicions. El llibre és un compendi d’imatges i autors que formen part del festival, una veritable joia on poder veure moltes de les fotografies que lluiran en les exposicions. A més, aquest cop el format es mantindrà durant alguns anys perquè sigui col·leccionable.

Amb el sistema de pre-compra a través d’aquest crowdfunding podrem assumir la publicació d’aquest llibre, de manera directa, sense intermediaris. Participar en aquest projecte significa col·laborar i fer possible el festival. Et trobis on et trobis i per una petita aportació pots fer que la fotografia analògica continuï estant viva i el festival Revela’T serveixi de plataforma per donar a conèixer treballs de fotògrafs de tot el món.

Si et sents particularment motivat, també pots fer un donatiu, amb la tranquil·litat que la teva aportació anirà íntegrament a cobrir les despeses pròpies d’un esdeveniment que reivindica la fotografia química, analògica, argèntica, alternativa o com vulguis anomenar-la; i que seguirà viva mentre hi hagi gent que la recolzi i practiqui.

Si ets dels que ho viuràs en directe, recorda comprar la teva entrada a les exposicions, apuntar-te a les visites guiades o adquirir l’abonament complet, que també dóna dret a les xerrades i demostracions, d’aquesta manera t’estalviaràs cues i podràs assistir segur, ja que tant les visites com l’abonament complet són limitades.

Aquesta també és una bona manera de donar-li suport.

 

 

Productes Revela-T 2018

Totebag Be&Be

Totebag RT2018

Samarreta Be&Be

Opciones de envío

Davantal Revela’T  SOLD OUT

Opciones de envío

Llibre exposicions Revela’T ’18

Opciones de envío

Combinacions

Samarreta, llibre + tote bag de regal

Opciones de envío

Donatiu o aportació directa

Per amor a l’art