26 y 27 de mayo

Actividats gratuïtes

11.30 h-14 h

Parc Can Rafart

 

Taller de collage fotogràfic  (26 de maig)

Impartit per la Societat Barcelonina de Collage

La Societat Barcelonina de Collage proposa un apropament a la tècnica del collage analògic des de l’experimentació, la creativitat i el joc. Es realitzaran diferents exercicis fent especial èmfasi en com abordar e il·lustrar idees i conceptes utilitzant collage amb fotografia. El caos és part de la tècnica del collage i no hi han regles a seguir. Es molt divertit i no, no hi ha edat per això, tot i que aquest cop fem una crida per al públic familiar.

Fotografies, revistes velles, postals fotogràfiques, … El collage és una tècnica molt accesible i que dóna molt de joc. Avui, a més de ser una opció de treball creatiu és un excel·lent exercici, ja que ens estimula la imaginació, deixem certes regles de banda i connectem idees. Cada nen es podrà emportar el seu collage a casa.

 

Quimigrames, laboratori fotogràfic a l’aire lliure (26 y 27 de maig)

Impartit per Francisco Gómez

Adreçat a famílies amb membres de totes les edats i amb la finalitat descobrir la màgia de l’analògic. Experimentarem amb reveladors, fixadors i diferents substàncies, les propietats  fotosensibles de diferents papers; i tot això a l’aire lliure, sense necessitat de tancar-se en un laboratori, i sense utilitzar cap càmera fotogràfica.

Us podreu emportar totes les proves que feu.