Vols viure l'experiència des de dins?

 

Estem planificant la cinquena edició del festival, que com sempre serà a finals de maig i principis de juny, del 2017;-)

El festival es consolida com un punt de trobada entre els afeccionats a la fotografia analògica contemporània i en aquesta darrera edició hem experimentat un important creixement de participants internacionals, tant a nivell d'expositors com de visitants.

El format del festival també varia i incorporem noves poblacions, a part de Vilassar de Dalt i Barcelona. Volem convertir el festival Revela-T en una cita ineludible per a tots els aficionats a la fotografia.

Un esdeveniment d'aquest tipus, amb pressupost ajustat però amb aspiracions de ser referent, necessita de persones que vulguin participar-hi activament i involucrar-se de forma voluntària en aquest objectiu comú.

Vols ajudar-nos?

- Pots ser voluntari per ajudar amb els preparatius previs del muntatge i organització. Forma part de l’equip del Revela-T i participa amb les necessitats prèvies al festival per assegurar-ne el bon funcionament.

- Fes de voluntari per ajudar durant els dies de festival. Viu el Revela-T 2017 des de dins, participant en les exposicions, atenent als visitants, controlant els accessos, ajudant als cuiners, etc.

- Si vius prop de Vilassar de Dalt, pots ser una família amfitriona.

Comparteix el cap de setmana del festival amb visitants d’arreu del món. Practica idiomes, ensenya la nostra cultura i viu uns dies diferents!

Aquesta experiència et permetrà conèixer a gent nova, practicar idiomes i compartir la passió de la fotografia analògica.

Per fer-ho possible, inscriu-te al formulari per a voluntaris!