Informació legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació detallem:

  • L’entitat titular d’aquest lloc web és Associació Fotogràfica Espaifoto (d’ara endavant ESPAIFOTO), amb número de CIF G65533556, situada a Riera de Targa 47, Vilassar de Dalt, 08339 Barcelona.
  • El correu electrònic de contacte a efectes del Festival Revela’t és espaifotografic@gmail.com.
  • Totes les marques registrades que surten reflectides en aquesta pàgina web són propietat dels seus respectius fabricants.
  • ESPAIFOTO no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis que qualsevol mena, que es poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del lloc web o la transmissió de virus o programes malèvols o lesius en els continguts, tot i haver pres les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.
  • ESPAIFOTO adverteix que pot haver-hi errors de transcripció o imprecisions tècniques.
  • Els preus i característiques que s’especifiquen en aquesta web poden variar sense previ avís.
  • ESPAIFOTO podrà utilitzar galetes (cookies) per personalitzar i facilitar al màxim la navegació de l’USUARI per la seva pàgina. Les galetes s’associen únicament amb un USUARI anònim i el seu ordinador i no proporcionen referències que permetin deduir dades personals de l’USUARI. L’USUARI podrà configurar el seu navegador perquè notifiqui i refusi la instal·lació de les galetes enviades per ESPAIFOTO, sense que això perjudiqui la possibilitat de l’USUARI d’accedir als continguts.
  • En el cas que en la pàgina web es disposessin enllaços o hipervíncles cap a altres llocs d’Internet, ESPAIFOTO, no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas ESPAIFOTO, assumirà responsabilitats pels continguts d’algun enllaç d’una web externa.
  • Totes les controvèrsies o reclamacions sorgides de la interpretació o execució del present Avís Legal es regirà per la legislació espanyola i es sotmetrà a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals del domicili titular del Web.

Privacitat i dades personals

Us informem de la possibilitat d’exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant un correu dirigit a espaifotografic@gmail.com o bé, mitjançant un escrit dirigit a Associació Fotogràfica Espaifoto, C/ Riera de Targa 47, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona.

Amb el suport de: