Projecte crowdfunding RT17

Explicació del projecte

El festival Revela-T celebra el seu cinquè aniversari i s'estableix com un dels esdeveniments fotogràfics referents sobre fotografia analògica.

La quantitat d'exposicions i activitats impliquen un pressupost cada vegada més gran, amb un finançament que arriba de forma tardana i els ingressos es generen majoritàriament els dies del festival. Per finançar l'arrencada, any a any hem anat fent projectes de crowdfunding amb material propi del festival.

La actividad que se genera también es mayor y más difícil de gestionar. Este año, a poco más de un mes del festival, llegamos un poco tarde para hacer un crowdfunding a través de las plataformas que se utilizan habitualmente para ello y nos hemos decidido a utilizar (como ya hicimos en Navidad) esta misma página para poner a la venta los artículos de esta edición y poder financiarlos de antemano.

Lo hacemos con Paypal, un método totalmente seguro y muy fácil. Además, ahora, no es necesario tener una cuenta para poder hacer una compra.

 

Com en cadascuna de les anteriors edicions, hem dissenyat una samarreta, aquest cop acord amb el tema del festival i una gorra amb el logotip brodat del Revela-T. A més, aquest any, el llibre és una veritable joia on poder veure moltes de les fotografies que lluiran en les exposicions. Un llibre-objecte ideal per regalar o auto-regalar-se, amb imatges de molta força que s'agrupen sota el tema Hidden.

Podeu optar per articles separats o combinacions d'aquests i dins de cada desplegable amb el preu, podeu seleccionar sense enviament (si ho veniu a buscar el festival), amb enviament a Espanya o amb enviament internacional.

 

Un llibre acord al nivell de les exposicions

Al 2016 vam editar un llibre-catàleg de les exposicions, on cada autor tenia dues pàgines, una amb el text i una altra amb una fotografia. Aquest any el llibre-catàleg s'ha convertit en un llibre-objecte. Un llibre amb 220 pàgines, 4 per autor, alguns amb 3 o 4 fotografies i en alguns casos fotografies impreses a doble pàgina a sang.

Amb el sistema de pre-compra per crowdfunding podrem assumir la publicació d'aquest llibre, de manera directa, sense intermediaris. L'imprimirem en una de les millors impremtes de Barcelona, amb papers de màxima qualitat i cuidant tots els detalls. Un llibre fet amb el mateix amor que sentim cap a la fotografia i esperant que sigui digne dels que sentim aquesta mateixa passió, aficionats, professionals, escoles, biblioteques ... Un llibre que valdrà la pena de mirar i conservar, i més a un preu fantàstic.

 
 

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES DEL LLIBRE

Format: 165 x 240 mm
220 pàgines impreses en quadricromia
Interior: Paper estucat volum de 135 gr a 4 + 4 colors + vernís cara i dors
Coberta en paper estucat mat de 300 gr
Sobrecoberta de PVC transparent 150 micres impresa en serigrafia
Acabats: Plastificat polipropilè brillant a una cara
Tirada de 700 exemplars en Castellà, Català i Anglès
Disseny i maquetació: Karakter
Traducció i correcció: Jesús Joglar, Martí Blesa i Constanza Isaza

 

Participar en aquest projecte significa col·laborar i fer possible el festival. Et trobis on et trobis i per una petita aportació pots fer que la fotografia analògica continuï estant viva i el festival Revela-T serveixi de plataforma per donar a conèixer treballs de fotògrafs de tot el món.

Si et sents particularment motivat, també pots fer un donatiu, amb la tranquil·litat que la teva aportació anirà íntegrament a cobrir les despeses pròpies d'un esdeveniment que reivindica la fotografia química, analògica, argèntica, alternativa o com vulguis anomenar-la; i que seguirà viva mentre hi hagi gent que la recolzi i practiqui.

Si ets dels que ho viuràs en directe, recorda comprar la teva entrada a les exposicions, apuntar-te a les visites guiades o adquirir l'abonament complet, que també dóna dret a les xerrades i demostracions, d'aquesta manera t'estalviaràs cues i podràs assistir segur, ja que tant les visites com l'abonament complet són limitades.

Aquesta també és una bona manera de donar-li suport.

Llibre Revela-T 2017 en pdf

Preu al festival 10€ 

Gorra logotip brodat
 

Preu al festival 12€ 

Samarreta Unhide 2017 S/M/L/XL/XXL
 

Preu al festival 20€ 

Llibre Revela-T edició 2017
 
 

Combinacions

Preu al festival 20€

Samarreta + Gorra Revela-T

 Preu al festival 40€

Samarreta + Gorra + Llibre Revela-T
 
 

Aportació directa