TALLERS PRESENCIALS

Al Revela’T 2021 apostem pels tallers presencials amb grans professionals de la fotografia. Creiem que la vivència és molta part de l’aprenentatge i esperem que la situació millori i a finals de setembre estiguem molt millor que fa un any.

En aquesta edició tindrem 5 tallers molt especials i diferents, amb els que aprendràs i gaudiràs a parts igual. 4 a Vilassar de Dalt i 1 a Vic (Osona)

Vilassar de Dalt

Vic

Els ponents són tots fotògrafs molt reconeguts i valorats en els seus àmbits. Aquests tallers són una gran oportunitat per aprendre de la seva experiència tan extensa i el seu talent.

Joaquín Paredes és especialista en processos històrics i fa més de 10 anys que realitza aquest tipus de tallers. Les seves obres han estat exposades nacionalment i internacionalment.

Ilan Wolff és un dels grans especialistes en la tècnica de la Camera Obscura i s’ha especialitzat en la creació de fotografies mitjançant aquesta tècnica amb càmeres fetes amb caixes o llaunes velles.

Óscar Laser és director des de 1987 de l’Aula d’Especialització Fotogràfica. Expert en estereoscòpia, va patentar juntament amb Mayte Francín el 2007 un visor estereoscòpic que permet la visualització de parells de diapositives analògiques amb una qualitat excel·lent.

Enric de Santos, fotògraf i docent que va fundar “La Primavera Fotogràfica de Catalunya” i les “Primeres Jornades Fotogràfiques de Catalunya”. Té 26 llibres de fotografia editats, destacant “El Negatiu” del qual en regalarà una còpia a cada participant del taller.

Tino Soriano és fotògraf i escriptor. Guardonat per la UNESCO, té la Lent de Plata Mexicana, cinc premis Fotopres, fotògraf espanyol de l’any Fujifilm, “Essence of Humanity”, el World Press Photo i molts més premis per la seva trajectòria com a fotògraf i viatger.

No et pots perdre aquesta gran oportunitat d’aprendre dels millors!