Tallers fotogràfics

18, 20, 21, 22, 23, 24 i 25 de maig

Visionado Revelat 2022

Passejada fotogràfica 

Descobrirem llocs de Vilassar amb molt de significat de la mà d’Arnau Saborit, i acabarem el recorregut en l’exposició Sala Losdijck. Taller gratuït.

Visionado Revelat 2022

Taller/Demo Cianotipia

Un taller gratuït on cada participant podrà experimentar amb la llum i diferents plantes, a l’estil d’Anna Atkins, la primera dona a realitzar un fotollibre.

Visionado Revelat 2022

Introducció al labo (I i II)

Dos tallers, en diferents dies, de dues jornades cadascun. El primer a través del retrat amb Salvador Alsina i el segon en el paisatge, de la mà de Santos Montes.
 
Visionado Revelat 2022

Festa o drama

Treballarem amb el col·lectiu can Grapes sobre el format Fanzine com una eina més de creació, en la narració feta amb imatges, la creació col·lectiva i l’edició del format imprès.

Fotografia i Mindfulness

La nostra atenció és un recurs escàs a causa de les constants distraccions. La fotografia es una eina poderosa que exigeix plena concentració. Un taller amb Nacho Rivera.

Visionado Revelat 2022

Lithprinting

Un taller en anglès, amb Oliver Pera, on exploraràs el món de la impressió litogràfica, amb diversos tipus de paper i reveladors i factors que afecten el contrast i color de les teves impressions.

Visionado Revelat 2022

Retrats i altres fotografies

Un taller amb Eduardo Momeñe, per explorar el procés d’elaboració de retrats d’estudi, el nostre espai de creació fotogràfica, enfocant-se a construir imatges significatives.

Visionado Revelat 2022

C.O. Fascination

Un taller en anglès, amb ChristianO Weigang sobre el procés d’obtenció d’imatges amb Càmera Fosca, la base de tot el procés fotogràfic analògic.

Camiseta Revela'T 2023 Edicion Limitada2

Sobre el retrat

El retrat és un dels gèneres més complexos de la fotografia, el maneig de la llum, la composició i el cara a cara amb qui fotografiarem. Amb Estela de Castro

Tens més preguntes? Contacta amb nosaltres espaifotografic@gmail.com

Amb el suport de: