La pell de l'estiu


La pell de l’estiu és una mena de diari de viatge que es mostra estripat, com si les seves pàgines haguessin estat arrencades de dues en dues i mostrades de manera aïllada i aparentment inconnexa.

Tot i ser fotografies d’estiu i de viatge, el diari no tracta ni del temps ni del lloc, sinó d’un viatge emocional. Les fotografies, lluny de ser les imatges típiques de les vacances, intenten plasmar les sensacions de plaer i nostàlgia que m’ envaeixen durant l ‘època estiuenca. Aquestes sensacions i vivències es graven a la pell i hi deixen marca, així com la llum del sol grava la imatge fotogràfica sobre el suport fotosensible. La nostra pròpia pell és un quadern en el qual s’escriuen tots els viatges.

 

Gabriela Tuparova (Bulgaria, 1988)

És fotògrafa i apassionada de les arts visuals. D’origen Búlgar, fa més de 16 anys que viu i treballa a Barcelona, ​​on també va completar els estudis de Belles Arts (Universitat de Barcelona, ​​2014).

Les temàtiques que tracta la seva obra sovint s’inspiren en la vida quotidiana i en les coses senzilles que l’envolten. Fa fotos tant per documentar la vida com per comprendre-la i comprendre’s a ella mateixa.

www.gabrielatuparova.com/

 

Espai de fotografia Francesc Català Roca

Casa Golferichs, Gran Via, 491, Barcelona

Tel. 93 325 72 91 / 93 325 7787

www.golferichs.org/catalaroca / info.catalaroca@golferichs.org