REVELA-T 2018

Vols viure l'experiència des de dins?

Estem planificant la sisena edició del festival, que com sempre, serà a finals de maig del 2018 ;-)

El festival es consolida com un punt de trobada entre els aficionats a la fotografia analògica contemporània i en aquesta última edició hem experimentat un important creixement de participants internacionals, tant a nivell d'expositors com de visitants.

El format del festival també varia i incorporem diverses galeries de Barcelona que farà el Revela-T OFF. Volem convertir el festival Revela-T en una cita ineludible per a tots els aficionats de la fotografia. 

Un acte d'aquest tipus, amb pressupost ajustat però amb aspiracions de ser referent, necessita persones que vulguin participar activament i involucrar-se de forma voluntària en aquest objectiu comú.

Vols ajudar-nos?

  • Pots ser voluntari ajudant amb els preparatius previs del muntatge i de l'organització. Forma part de l'equip del Revela-t i participa amb les necessitats prèvies al festival per assegurar el seu bon funcionament.
  • Fes de voluntari per ajudar durant els dies del festival. Viu el Revela-T 2018 des de dins, participant en les exposicions, atenent als visitants, controlant els accessos, ajudant als cuiners, etc.
  • Si vius a prop de Vilassar de Dalt, pots ser una família amfitriona. Comparteix el cap de setmana del festival amb visitants de tot el món. Practica idiomes, ensenya la nostre cultura i viu uns dies diferents!
  • Aquesta experiència et permetrà conèixer a gent nova, practicar idiomes i compartir la passió de la fotografia analògica.