REVELA-T 2018

Convocatòria de presentació de PROJECTES EXPOSITIUS

A l'edició de 2017 vam incorporar la convocatòria a la participació amb un tema que va donar coherència al contingut del festival, Hidden. Vam rebre 280 propostes expositives. Aquest any avancem el termini de presentació i lliurament per poder assumir amb més temps la selecció i comissariat d'aquestes propostes.

 

ODYSSEYS

El tema de la propera edició 2018 ens remet al poema d'Homer que relata les aventures d'Odisseu (Ulisses) en el seu viatge des de la conquerida Troia fins a la seva tornada a casa, Ítaca. La paraula «odissea» ha passat a significar en el llenguatge universal "viatge ple d'aventures".

Un viatge, on el destí final deixa de ser l'objectiu principal i es converteix en el propi viatge, un camí que ens enriqueix i ens transforma, de tal manera que mai serem iguals que quan va començar.

La fotografia analògica propicia abordar projectes amb una mirada i un tempo més reposats, projectes de llarga durada on el propi camí es transforma en el principal i, moltes vegades, en un projecte de vida; on el fotògraf madura amb ell.

Busquem projectes com el teu, en el que hi has invertit prou temps com perquè hi hagi canviat la manera de veure l'objectiu primigeni de viatge, un camí en el qual t'hagis enriquit emocionalment i que formi part de la teva manera de viure.

Aquest és un tema molt ampli i amb tantes interpretacions com cada un de vosaltres, i la riquesa del seu projecte també serà més gran com més interpretacions pugui generar.

 

¿VOLS PARTICIPAR-HI?

Si tens un bon projecte fotogràfic que mostrar i vols que ho vegin milers de persones i, tant si vas participar en anteriors convocatòries, o et vas quedar amb ganes de fer-ho, ara tens una nova oportunitat.

La sisena edició del Festival Revela-T se celebrarà del 4 al 27 de maig de 2018. Les sales d'exposicions romandran obertes els caps de setmana i durant les activitats o visites establertes prèviament. El cap de setmana més important, com sempre, serà l'últim, 25, 26 i 27 de maig de 2018.

Pots enviar-la teva proposta mitjançant el formulari al que et portarà el botó d'VULL PARTICIPAR.

El termini d'admissió serà fins al dia 31 de desembre de 2017, a partir d'aquest dia farem la selecció i a mitjans de gener donarem a conèixer les propostes que participaran en l'edició 2018.

 

UN PREMI I més...

Hi haurà un únic premi del 1000 € a la millor exposició presentada. L'exposició guanyadora serà escollida per un jurat en el propi festival.

Esperem que sigui un al·licient més per participar, a més l'Associació Fotogràfica Espaifoto, organitzadora del festival, comprarà fotografies per un valor total de 1.000 € entre els diversos fotògrafs expositors. Esperem poder anar incrementant aquestes partides en properes edicions o trobar patrocinadors per a un premi més gran en aquesta mateixa convocatòria.