Informació d'última hora:

A causa d'alguns impediments us informem de que:
 - L'exposició de Manel Armengol - Herbarium, la trobareu a la fàbrica de Cal Garbat 
 - Les projeccions es farán al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt a la mateixa hora a la que estaven programades (C/ Marqués de Barbarà, 9, 08339, Vilassar de Dalt)

Horari d'Exposicions:
Totes les exposicions romandran obertes de 10h a 21h durant el cap de setmana

Compra la teva entrada Pack Expos o l'Abonament Complet i apunta't a les visites guiades per les exposicions!

Dissabte 27:
Biblioteca Can Manyer - Els Rajolers - L'Estrella - La Massa - Museu Arxiu de Vilassar a les 11h (amb la presència de molts dels fotògrafs)
Fàbrica de Cal Garbat a les 13h (amb la presència de molts dels fotògrafs)
Fàbrica de Cal Garbat a les 18h

Diumenge 28:
Biblioteca Can Manyer - Els Rajolers - L'Estrella - La Massa - Museu Arxiu de Vilassar a les 11h (amb la presència de molts dels fotògrafs)
Fàbrica de Cal Garbat a les 13h (amb la presència de molts dels fotògrafs)
Fàbrica de Cal Garbat a les 18h

Recorda:

Guarda la teva entrada i guanya una cámara Instax omplint aquest formulari 

 
 

EL MILLOR FESTIVAL DE FOTOGRAFIA ANALÒGICA DEL MÓN

Del 19 al 28 de maig del 2017 a Vilassar de Dalt, Barcelona

 

A punt per a la celebració del cinquè festival Revela-T? Una edició amb moltes novetats.

Aquesta serà la primera vegada en què un tema comú, HIDDEN, donarà coherència a les més de 50 exposicions, (obertes de 10h a 21h) a les que es podrà accedir amb una entrada mínima, seguir visites guiades amb la presència de la majoria d'autors o l'abonament complet que permet entrar a totes les activitats que se celebren durant els caps de setmana. Tot això a través de Codetickets de forma molt senzilla i evitareu fer cues.

Per al cap de setmana del 26, 27 i 28 de maig us tenim preparada una programació plena d'activitats: Interessants xerrades sobre fotografia el dissabte 27 i demostracions de diferents tècniques el diumenge 28 de maig. Com cada any podreu comprar material fotogràfic a la Fira comercial o visitar el Market 17 on adquirir obra directament de l'autor, llibres de diverses editorials o interessar-vos pel programa de diferents escoles de fotografia. 

Moltes altres activitats lúdiques com l'espectacle La Llanterna Màgica, interessants projeccions de pel·lícules, trobades de diferents col·lectius, i la ja tradicional foto de grup, la Paella Popular i la Festa ReBela-T a la carpa gegant del Parc de can Rafart, un espai de networking, on conèixer a gent de tot el món, practicar idiomes, divertir-vos i compartir la passió de la fotografia.

Si veniu amb temps podeu apuntar-vos a algun dels magnífics Tallers que es realitzaran del 24 al 26 de maig a Barcelona i Vilassar o optar a participar en el Projecte d'Intercanvi Artístic amb el tema comú d'aquesta edició, Hidden (amagat, ocult).

En aquest 2017 comencem l'OFF Revela-T, de moment amb dues galeries a Barcelona i esperem que per al 2018 siguin moltes més les que vulguin sumar-se a la iniciativa.

No podeu faltar a aquesta Gran festa de la Fotografia! Ens veiem al "millor" festival de fotografia analògica del món.