Small things in silence, Valid Foto BCN

Japón

El equipo de la Galería Valid Foto BCN tiene el placer de presentar en Vilassar de Dalt y en el marco del Festival Revela-T 2016 la exposición del fotógrafo japonés Masao Yamamoto (山 本 昌 男).

"Small things in Silence" es una muestra en la que se realiza un recorrido por 20 años de carrera y en el que podremos disfrutar de sus obras más emblemáticas integradas en tres grandes grupos "A Box of Ku", "Nakazora" y "Kawa = Flow ".

Masao Yamamoto, está considerado uno de los fotógrafos más importantes del panorama japonés. Sus obras reflejan un canto a la naturaleza y la poética de las pequeñas cosas, una reflexión sobre el mundo que nos rodea y que a veces miramos para no vemos.

Comisarios de la Exposición Ángel Albarrán i Fernando Peracho           

Masao Yamamoto

(山 本 昌 男 Yamamoto Masao), nascut el 1957 a la ciutat de Gamagori a la prefectura del Japó d'Aichi, és un fotògraf japonès conegut per les seves petites imatges, que intenta individualitzar les fotografies com a objectes únics.
 
Yamamoto va començar els seus estudis d'art com a pintor, estudiant pintura a l'oli sota la supervisió de Goro Saito a la seva ciutat natal. Acutalmente, utilitza la fotografia per capturar imatges que puguin evocar records. Desdibuixa el límit entre la pintura i la fotografia experimentant amb les superfícies impreses. Tenyeix i vira (amb te), pinta i esquinça les seves fotografies. Els seus temes inclouen bodegons, nus, i paisatges. També fa instal·lacions d'art amb les seves petites fotografies per mostrar com cada imatge és part d'una realitat més gran.

                                               

 

Aquesta exposició ha estat cedida per:

Fàbrica de Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt