Small things in silence, Valid Foto BCN

Japó

L’equip de la Galeria Valid Foto BCN té el plaer de presentar a Vilassar de Dalt i en el marc del Festival Revela-T 2016 l’exposició del fotògraf japonés  Masao Yamamoto (山本昌男).

Small things in Silence” és una mostra en què es realitza un recorregut per 20 anys de carrera i en el que podrem gaudir de les seves obres més emblemàtiques integrades en tres grans grups “A Box of Ku”, “Nakazora” i “Kawa=Flow”.

Masao Yamamoto, està considerat un dels fotògrafs més importants del panorama japonés. Les seves obres reflecteixen un cant a la natura i la poética de les petites coses, una reflexió sobre el món que ens envolta i que de vegades mirem perà no veiem.
                    

            Comissaris de l'Exposició: Ángel Albarrán i Fernando Peracho           

Masao Yamamoto

(山 本 昌 男 Yamamoto Masao), nascut el 1957 a la ciutat de Gamagori a la prefectura del Japó d'Aichi, és un fotògraf japonès conegut per les seves petites imatges, que intenta individualitzar les fotografies com a objectes únics.
 
Yamamoto va començar els seus estudis d'art com a pintor, estudiant pintura a l'oli sota la supervisió de Goro Saito a la seva ciutat natal. Acutalmente, utilitza la fotografia per capturar imatges que puguin evocar records. Desdibuixa el límit entre la pintura i la fotografia experimentant amb les superfícies impreses. Tenyeix i vira (amb te), pinta i esquinça les seves fotografies. Els seus temes inclouen bodegons, nus, i paisatges. També fa instal·lacions d'art amb les seves petites fotografies per mostrar com cada imatge és part d'una realitat més gran.

                                               

 

Aquesta exposició ha estat cedida per:

Fàbrica de Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt