Weight, the sea, de Robin Cracknell

Londres, UK

Estic interessat en la mort i la impermanència, com les coses brillen i com desapareixen. Com l'amor va i ve. La pel·lícula em sembla bonica. Com s'esvaeix i es desintegra.

Disparo amb velles, sovint danyades, càmeres i pel·lícules de cinema de 35 mm recuperada; barrejant la fotografia de pel·lícula tradicional amb la cinematografia, sent la intenció de donar a aquestes fotografies "instantànies" una qualitat vagament narrativa que, espero, parli sobre l'amor, la pèrdua i la memòria. En portuguès, la paraula és "saudade"— un amor impregnat de tristesa, "sentir el que ja no existeix". Per definició, això és el que fa la fotografia— aturar el temps, defensar-se de l'oblit, permetre'ns sentir el que ja no existeix— per recordar-nos el que hem perdut o mai hem tingut.

El treball de Robin Cracknell ha estat àmpliament publicat i exhibit incloent, en particular, Eyemazing Magazine i The Michael Hoppen Gallery a Londres. Una selecció dels seus quaderns va ser destacada en l'aclamada publicació "Photographers' sketchbooks" de Thames and Hudson el 2014, amb més treballs de la seva sèrie "Childhood" que apareix en "Family Photography Now" de Thames and Hudson. Les fotografies de "Childhood" van ser també el tema de la seva exposició individual a Sous Les Etoiles Gallery de Nova York.

Les fotografies de Robin Cracknell es troben en diverses col·leccions privades a nivell internacional, així com la National Portrait Gallery i el Victoria and Albert Museum tots dos a Londres i la Fundació Privada Sorigué, un museu d'art contemporani a Lleida, Espanya.

http://www.robincracknell.com

Produït per:

Lloc: Fàbrica Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt