Restaurants

Des de la cuina catalana més tradicional fins a les receptes de la Itàlia alpina, podreu gaudir d'una oferta variada i de qualitat. A més, com a mostra de suport a la gran festa de la fotografia analògica, diversos restaurants de la població han elaborat menús especials per a l'ocasió, molt atractius i de tots els preus. Amb tota seguretat, hi trobareu l'establiment idoni per gaudir d'un bon àpat i recuperar energies per continuar traient profit al Festival Revela-T.

 
 

Cafè de la Plaça

Direcció: Plaça de la Vila, 14

Telèfon: 937 53 16 60

Menú a triar entre:
Menú aperitiu
Escopinyes, olives, langostillos, musclos en escabetx, seitons, patates xips
2 cerveses o 2 vermuts de la casa.

Menú tapes
Amanida alemanya, "Botifarra esparrecada", pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà, tapa dolça. Vi o cervesa

Menú tapes veganes
guacamole, amanida de llenties, coca de blat de moro farcida d'espinacs, macedònia. Vi o cervesa

Preu: 18 € / 2 persones (IVA Inclòs)

Pizzería Torre Rossa

Direcció: Ptge de la Rosa 2

Telèfon: 935 76 88 31

Menú:

  • Entrant
  • Pizza
  • Postre

Beguda

Preu: 12,50€ (IVA inclòs)

 
 
 
 

Rest. can Rafart

Direcció: Parc Can Rafart

Telèfon: 626 99 06 66

Primers:

  • Amanida tèvia amb formatge de cabra, bacon i vinagreta de gerds.
  • Esparrecs blancs amb pernil de celler.
  • Fideuà.

Segons: 

  • Xurrasco de vedella amb guarnició.
  • Suquet de lluç
  • Xocos a la andalusa.

Beguda, pa i postre.

Preu: 12,95 € (IVA Inclòs)

Naïf can Rafart

Direcció: Parc Can Rafart

Telèfon: 630 25 99 67

  • Tapes, vermouts i cocktails
  • Amanides, brasa i bon rotllo
  • Activitats culturals, música i copes

El Teler

Direcció: Riera de Targa, 27

Telèfon: 930 13 41 02

Primers:

  • Amanida El Teler
  • Escalivada
  • Senyor Ugarte (Ou ferrat amb patates i xistorra)

Segons:

  • Secret a la brasa
  • Buit de vedella a la brasa
  • Sepia a la brasa

Postres:

  • Gelat

Pa, vi i aigua

Preu: 19€ (IVA Inclòs)

 
 
 

Sorli Emocions

Direcció: Lluís Jordà Cardona, 2

Telèfon: 937 53 82 40

Entrant:

Pasta Sandro Desi  “Sabors d’Itàlia” amb alfàbrega, parmesà i tòfona.

Segon:

Filet de porc Ral d’Avinyó amb  de pebrot vermell, cebetes glacejades i espàrrecs de marge.

Postres: 

“Opera” Bescuit lleugerament xopat en cafè i xocolata.

Pa, aigua, copa de vi o refresc inclòs.

Preu: 25€ / pax (I.V.A. inclòs)

El Racó de can Feliu

Direcció: Ángel Guimerá, 41

Telèfon: 937 53 29 16

Primers:

  • Amanida de formatge de cabra caramelitzat amb nous al Mòdena
  • Croquetes casolanes de gambes i lluç
  • Risotto cremós de llagostins al parmesà

Segons:

  • Entrecot de vedella grillé amb salsa de foie
  • Bacallà gratinat amb musselina de taronja    
  • Confit d'ànec rostit amb salsa de fruits del bosc

Postres:

  • Sacher de xocolata o gelat de la casa

Vi Negre camí de Castella (D.O Ribera de Duero) o vi blanc Nuviana Chardonnay (D.O Penedès) i Aigua

Preu: 25,75 € (IVA Inclòs)
Menú Nens Plat combinat: 5

 

El Cafè de l'Acadèmia

Direcció: Dr. Martí Soler, 13

Telèfon: 937 53 82 09

Menú degustació

Primers:

  • Verdures saltejades amb romesco
  • Raviolis de bolets
  • Timbal de foie 

Segons:

  • Cabrit arrebossat
  • Bacallà amb all i oli cruixent
  • Tempura de llagostins

Postres:

  • Paquetets de crema i xocolata
  • Assortiments de gelats
  • Tarta Sacher

Aigües, Cafès i  Infusions

Vi blanc: Synera D.O. Catalunya

Vi negre: Lo chappo D.O. Montsant

Preu: 30€ ( IVA inclòs)