Retrats y nus 2013-2015, Iwona Aleksandrowicz

Szczecinek, Polònia

Faig una fotografia de nu artístic, així com retrats. No em preocupa la bellesa pura i l'estètica de la cara i el cos de la dona. M'agrada la fotografia que pot "parlar ''. La que ens crida per un moment, ens inspira a la reflexió. Les meves imatges indiquen pensaments, estats d'ànim, somnis en el moment concret. A vegades realista. A vegades deixant-se portar per una somni. en les meves fotos es pot trobar sovint nostàlgia, el que no significa una fuita de la realitat. no em submergeixo completament en el món passat. M'agrada moure entre realitat i fantasia, sovint commoguda eròticament.

Iwona Aleksandrowicz, nascuda el 1971. Ex-traductora d'alemany i gestora de publicitat. El 2010 es perd completament a si mateixa en la fotografia de retrats i d'actuació. Des de 2013 dispara només en tècnica analògica amb càmeres de format mig i gran. És autodidacta pel que fa a la tècnica d'usar càmeres analògiques, així com el revelat de les imatges a la cambra fosca tradicional. El 2015 es va interessar en la tècnica de la pel·lícula instantània. Fotos com-pintures, realitzades amb aquesta tècnica són particularment apreciades per molts destinataris. Les seves fotografies han guanyat nombrosos premis en concursos internacionals, incloent Monochrome Awards, Art Limited Awards, Fotoerotica de la revista "Playboy". Ha participat en nombroses exposicions col·lectives i individuals, entre d'altres, a Polònia, França o Romania.

Té nombroses publicacions en premsa especialitzada de fotografia, com "Photoklassik.de", "Digital Camera Polska", "50 mm", "ipressmagazine" i altres. És membre del grup internacional de fotografia "Echiquier", fundador de molts projectes de caritat i organitzador de trobades fotogràfics a Polònia ia l'estranger.

                                                                         www.iwona-aleksandrowicz.com

Produït per:

Lloc:Fàbrica de Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt