Wandering Stars, d'Anna Yeroshenko

Boston, USA

Avui en dia, més que mai, estem desconnectats de casa i dels que més ens importen, separats dels paisatges amb els que compartim la més profunda de les connexions. Com a ciutadans del món desarraigamos i tornar a sembrar en qualsevol moment. Hi ha un sentit contemporani de la nostàlgia que és palpable i que es basa en l'absència del que només pot ser creat amb el temps i la història familiar.

Com a fotògrafa he començat a capturar imatges que encarnen moltes de les emocions que sento al voltant d'aquest tema. Jo, com molta gent, vagabundejo en el paisatge. Segueixo buscant un lloc còmode, tant dins de mi mateix com en el lloc que dic llar.

Anna Yeroshenko és una fotògrafa russa establerta a Boston, Massachusetts. El seu interès pels processos fotogràfics alternatius la va portar als EUA, on va estudiar fotografia amb Christopher James a Lesley University College of Art and Design (Boston).

Treballant principalment amb el procés de Platí/Pal·ladi, s'ha interessat no només en el domini de les seves habilitats d'impressió, sinó també en la investigació de maneres d'emprar el procés històric en la pràctica de l'art contemporani. En el seu propi treball, una fotografia és un objecte en el qual les seves qualitats materials sovint es converteixen en una part de la imatge i juguen un paper important en el concepte de l'obra.

Anna va rebre el seu mestratge en fotografia el 2015 i va començar a treballar com a assistent d'impressió al Renaissance Press, on se segueix aprofundint el seu coneixement sobre els diversos processos fotogràfics sota la direcció de Paul Taylor.

Lloc: Fàbrica Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt