Trobades de diferents col·lectius

Cada any, des de la primera edició diversos col·lectius d'aficionats i professionales de diferents disciplines es troben en el Revela-T per a posar en comú, la seva afició e inquietuts i per suposat el contacte humà, imprescindible i necessario a pesar de la distància, encara que sigui un cop l'any.

Colodionistes, Minuters, Pinholers, Amics de Leica, ens mostren orgullosos els seus processos i s'ofereixen a fer-nos una fotografia amb les seves càmeras.

L'any passat, es va posar en marxa una trobada internacional de diferents col·lectius analògics, que aquest any s'organitza des de Londres, i al que esperem que siguin molts els col·lectius que estiguin presents, debatint sobre tècniques i sobre el futur d'aquestes.

Aquest any s'organitza el primer Picsharing en el Revela-T i el 8º que s'organiza a Barcelona. Una activitat a la que sense dubte vindrà molt públic atret per l'intercanvi físic de fotografies analògiques.

I per què no? Barrejar el món analògic i el digital, fer un Instameet en el Revela-T? Tots som també digitals, però alguns no han provat el que hi ha en aquest costat, els Instagramers son curiosos i voler saber, veure i aprendre de on venim i a nosaltres ens agradaria ensenyar el que fem no?

El cap de setmana del 28 i 29 de maig no pots escaparte de tantes activitats i per a tots els gustos.

Trobada pràctica de diferents col·lectius (28 i 29 de maig)

Col·lodionistas, minuters, pinholers, amics de Leica...

Trobada Internacional de grups de fotografia alternativa

Diumenge 29 de maig a les 11h, en el Museu Arxiu ( Vilassar de Dalt).

 

8º Picsharing BCN ( 28 de maig)

Intercanvi de fotografies, Parc can Rafart ( Vilassar de Dalt)

 

Instameet Revela-T ( 28 de maig)

Trobada d'usuaris d'Instagram organitzada per IgerExperience,

Parc can Rafart ( Vilassar de Dalt)