Creació de portfolis fotogràfics (26 i 27 de maig)

Taller amb Julián Ochoa

La principal diferència entre un curs i un taller, és que en el segon no es va només a escoltar. El treball, junt amb la reflexió, són d'obligada referència per l'alumne.

Aquest taller farà especial èmfasi en la creació d'un cos de treball fotogràfic a través de l'elaboració de col·leccions de fotografies que ens permeti el desenvolupament d'un llenguatge creatiu. Al Festival Revela-T, com no podia ser d'altra manera, en analògic.

Durant el taller es revisaran els projectes dels participants, realitzant exercicis d'edició acompanyats de múltiples diàlegs que ens permetin una millor comprensió de com podem crear una narrativa visual.

Per a això, el taller es dividirà en dues parts:

  • La primera tindrà lloc els dies 26 i 27 maig 2016; en ella es crearan les bases per a un futur projecte individual i col·lectiu, i els participants aportaran diferents punts de vista i, la suma de tots, una visió única.
  • La segona part es realitzarà coincidint amb el revela-T 2017, on gaudirem de la re-trobada i serà el moment del lliurament de treballs, debat i conclusions finals.

Durant la realització dels projectes, entre la primera i segona part, hi haurà una periòdica relació via Internet amb els alumnes per al correcte desenvolupament de l'activitat.

Aquest taller serà impartit per Julián Ochoa, gran mestre de molts fotògrafs, excel·lent fotògraf i un gran expert en tècniques de laboratori.

És Mestre FIAP (Federació Internacional de l'Art Fotogràfic). QEP en paisatge i retrat (Federació Europea de fotògrafs professionals, FEP) i ha obtingut més de 100 premis nacionals i internacionals, entre els quals destaquen: Abella d'Or (Guadalajara), The Golden (Dinamarca), Auteurop, París (França), Bolbec (Bèlgica), The Dromsgrove Photographic Society (Anglaterra). Ha exposat en nombroses ocasions en grup i en solitari podem seleccionar les que ha realitzat a la Sala Gil Marraco, Saragossa; Col·legi d'Arquitectes, Cadis; a La Posada del Potro, Còrdova; en l'Associació fotogràfica, Xipre; Fotografia Academica, Praga; galeria Foto Huset, Göteborg; Ambaixada Espanyola a Atenes. Ha publicat les seves fotografies en revistes, catàlegs, premsa i llibres, com La Cortineta, Art fotogràfic, Foto Professional, Hasselblad Fòrum, Camera, New Look, Objetif, hiposulfit, ...

També ha participat com a jurat en certàmens nacionals i internacionals, com a ponent en congressos fotogràfics, i les seves fotografies formen part de col·leccions, museus i fundacions.

DATES I DURADA del TALLER

26 i 27 de maig. De 10h a 20h aprox

PREU 110€ (els dos dies)

Nombre màxim de places: 10

Des d'aquest enllaç podeu accedir a la pàgina de Codetickets i reservar la vostra plaça.

Aquest taller pot combinar-se amb el Taller de Juanan Requena  els dies 24 i 25 de maig i d'aquesta manera pots estalviar 20€.

Lloc: WONDER PHOTO SHOP

Carrer Gran de Gràcia, 1, Barcelona, 08012 Barcelona Telf. 93 408 87 87