Stream of Gold, de Magdalene Wanderlust

Glasgow, United Kingdom

La principal inspiració per al meu sentit de la percepció visual per a aquesta sèrie d'imatges va ser el moviment surrealista. Aquest viatge fotogràfic em va ensenyar a través d'un profunt espectre de coses fosques que es van desenvolupar sobretot en el període de bellesa convulsiva, somnis al·lucinatoris i el procés de psicoanàlisi.

Vaig utilitzar tinta d'or a la part superior de la superfície de la imatge. Aquesta intervenció proporciona una dimensió addicional i és un gest de complicitat al trencament de la superfície com s'exemplifica pels artistes surrealistes.

El mitjà de la pintura em dóna una llibertat d'expressió que s'oposa a la superfície fotogràfica. El Corrent del projecte d'or consisteix en una sèrie de 14 gravats sobre la cambra fosca pintat amb tinta d'or de 22 cm x 22 cm (M'han triat 6 per a la seva presentació).

Les imatges mostren una figura interactuar amb objectes, sovint enfosquida pel moviment i l'exposició llarga. Col·loco l'espectador en la posició de l'observador d'un esdeveniment teatral. La intervenció en la superfície de la imatge al·ludeixen als foscos racons de l'inconscient.

                                                                       www.magdalene-wanderlust.com

Lloc: Fàbrica Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt