Shapes of Structure, de Markus Kaesler

Heidelberg, Alemania

La dicotomia de moviment i immobilitat, i la seva unió harmònica en una sola imatge, és una de les idees fonamentals que les fotografies d'arquitectura d'aquesta sèrie que es basen en: la fusió del corrent del temps amb la immobilització rígida de les estructures.

Una altra part important del concepte és la reducció. Reducció en diferents nivells: En primer lloc, la reducció, en termes de composició de la imatge, a les formes elementals de les estructures i l'ús de blanc i negre. Més enllà d'això, la major reducció possible de la fotografia en si, als seus principis òptics senzills, mitjançant l'ús d'una càmera estenopeica. A més, la recerca de la tranquil·litat en moviment.

O millor: la interacció entre aquests dos oposats. La càmera en si es mou durant l'exposició, mentre que el subjecte roman immòbil. El temps té un gran impacte en el procés de creació de les imatges. llargs temps d'exposició creen un espai de silenci i tranquil·litat en un cada vegada més ràpid - medi ambient en moviment, mentre que el moviment de la càmera fa que les superfícies i contorns de les estructures borroses, parcialment desapareixen i es tornen difuses.

                                                                             www.markuskaesler.de

 

Llo: Fàbrica de Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt