Rutes patrimonials – Revela-T 2016

 

Vilassar singular

Aquesta ruta ens acosta a la descoberta de diferents elements representatius del patrimoni històric de Vilassar de Dalt, partint dels forns romans de la Fornaca, coneixerem la Biblioteca de can Manyer, exemple de reutilització d’una nau industrial com equipament cultural, el teatre de La Massa, obra emblemàtica de l’arquitecte Rafael Guastavino, i finalitzarem al Museu Arxiu de Vilassar, on es recullen els testimonis arqueològics de Vilassar.

Data: diumenge 29 de maig del 2016

Hora: 11 h.

Punt de trobada: Forns romans de Vilassar (C. Eduard Calvet i Pintó, s/n)

Durada de la visita: 2 h.

Places limitades, indispensable inscripció gratuïta a turisme@vilassardedalt.cat o telèfon 93 750 74 88 (data límit d’inscripció 26 de maig de 2016) 

 

Vilassar romà

El recinte arqueològic dels forns romans de Vilassar ens acostarà, amb tots els sentits, a una indústria terrissaire que va estar en funcionament entre els segles I i II dC. Aquest espai conserva tres forns ceràmics excavats a l’argila, dos d’ells amb doble cambra de combustió i cocció i un tercer amb cambra única. Trepitjarem un recinte industrial de fa dos mil anys i coneixerem el passat romà de Vilassar.

Data: diumenge 5 de juny del 2016

Hora: 11 h.

Punt de trobada: Forns romans de Vilassar (C. Eduard Calvet i Pintó, s/n)

Durada de la visita: 2h.

Places limitades, inscripció gratuïta a turisme@vilassardedalt.cat o telèfon 93 750 74 88 (data límit d’inscripció 2 de juny)