Rocker, retrato de un espíritu, d'Antonio Alay

Madrid

Amants incondicionals del clàssic rock and roll, el rockabilly, el surf, el swing, el jazz, el rhythm & blues i tot al voltant de les cultures populars dels anys cinquanta.

Del cinema negre, les pel·lícules de sèrie B, els còmics i l'estil en el vestir. De l'eròtica retro i el glamour dels vampirs, del cuir negre, els cotxes clàssics i les motos salvatges.

De platges de sorra blanca amb ressons de guitarres hawaianes i dones de llavis vermells mostrant els seus tatuatges d'amor i mort. De carrers foscos, de bars i backstages amb amics, cara a cara, s'han convertit en la columna vertebral de la meva feina actual.

El seu primer llibre "Rockin 'Spain, un viatge al cor del rock and roll", - publicat per Lunwerg, 2011 -, presenta una col·lecció d'un centenar de retrats a color i fotografies sobre escena clàssica de rock and roll, el rockabilly i gèneres relacionats a Espanya, després d'una història documentada de la música dels anys cinquanta fins als nostres dies escrits per autors rellevants en aquest fenomen musical i social. A "Rocker, retrat d'un esperit," el meu projecte actual, torno al negre a la recerca de les llums de la nit, les cares afilades i els ritmes accelerats.


                                                     https://www.lensculture.com/antonio-alay

Lloc: Fàbrica Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt