Picsharing Barcelona (dissabte 28 de maig)

 

En el marc del Festival Revela-T, el dissabte 28 de maig celebrarem la 8a edició del Picsharing Barcelona, un intercanvi de fotografies, en aquest cas analògiques, en el qual podeu participar tots els que vingueu al festival.

LA NOSTRA FILOSOFIA:

Hem decidit crear, al mig de l'era virtual, una trobada d'intercanvi físic de fotos, dirigit als aficionats de fotografia, els artistes i en general a tots els que tinguin ganes d'intercanviar imatges seves amb les d'amics desconeguts.

En aquest món on tot es torna cada vegada més virtual nosaltres reivindiquem la tangibilitat i tridimensionalitat de la fotografia en paper i de les trobades físiques i no virtuals entre persones. Ens agrada la idea que la gent comparteixi les seves fotos de la mateixa manera en la qual de nens compartíem cromos i que, juntament amb aquestes fotos, comparteixin també les seves històries. En persona, sense filtres, sense pantalles.

COM FUNCIONA:

A cada edició hi ha:

  • Intercanvi de fotos: les fotos aportades pels participants sempre són penjades en un enorme mural / mosaic que es converteix en una mena d'obra d'art efímer. Llavors cada un pot anar mirant que foto / s que vol a canvi de la / les seva / es.
  • PicTelling: Sempre hi ha un moment PicTelling en què convidem alguns participants a presentar-se i explicar-nos breument la història de la seva foto.
  • Conferències / entrevistes: En cada edició presentem un o més projectes fotogràfics de fotògrafs emergents o reconeguts a través d'una xerrada amb els autors.
  • Sorteig de premis oferts pels patrocinadors
  • Recollida: Al final de l'esdeveniment en diem la gent una a una acostar-se al mural i escollir la seva nova adquisició.

REQUERIMENTS

Les fotografies han de ser analògiques, fetes sobre paper fotogràfic fotosensible, o qualsevol altra tècnica de les anomenades alternatives (cianotípies, gomes, ambrotips, etc.)

No s'acceptaran fotografies impreses (fetes amb impressora)

Data: 28 de maig de 2016.

Recollida de fotografies: de 12:00 a 15:00h 

PicTelling: 17:00 a 17:30h

Entrevistes: 17:30 a 18:30h

Sorteig de premis aportats per patrocinadors: 18:30h

Intercanvi de fotografies: 19:00h

Lloc: Parc de can Rafart. Vilassar de Dalt. Bacelona