Folding light, d'Andrés Pantoja

London, UK

Folding Light és un projecte que explora la intersecció entre la llum i el paper mitjançant la cianotípia. Quan el paper és doblegat de diferents formes, noves fronteres són creades i demarcades per diagonals, horitzontals i verticals; però és quan la llum colpeja els nous plans doblegats en el paper que nous "objectes" que estan relacionats amb l'escala, la gravetat, el pes, el moviment i el ritme apareixen a la superfície sensibilitzada del paper.

Andrés Pantoja és un artista visual amb seu a Londres, que ha treballant principalment amb la fotografia. Després de graduar-se com a dissenyador gràfic i treballar com a freelance, es mou cap a una carrera en Arts plàstiques i visuals, en la qual obté la seva tesi meritòria al 2010. Andrés ha treballat com a artista visual, dissenyador gràfic i fotògraf independent. La seva pràctica artística es refereix a la relació entre el digital, l'analògic i els processos fotogràfics històrics i la intersecció entre llum i ombra.

Andrés ha realitzat nombroses exposicions tant al Regne Unit com internacionalment. La seva més recent exhibició individual va ser el 2011 a la Galeria de la Cambra de Comerç de Medellín a Colòmbia. Ell ha participat en nombroses exhibicions grupals al Regne Unit, Itàlia, Espanya, Argentina i Colòmbia; va ser seleccionat per al AOP open 2013, on va guanyar el AOP Public choice; i va ser expositor al Photomonth Photo Open 2012. També va ser seleccionat com a finalista per al RGB Award en 2011. Andres treballa en el camp de la fotografia documental i és cofundador de Lux Darkroom a Londres on s'ensenya fotografia analogica i processos històrics.


                                                                                    www.andrespantoja.com
                                                                                    www.luxdarkroom.co.uk

Lloc: Fàbrica Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt