Com arribar-hi

 
 

Vilassar de Dalt està molt ben connectat, tant pel transport privat com per diversos mitjans de transport públic. És fàcil arribar des de Barcelona o Mataró, per exemple.

Amb cotxe o moto

Des de Barcelona, tenim l’autopista de peatge C-32, que hem de deixar a la Sortida 92 Vilassar de Dalt-Premià de Dalt-Premià de Mar. També podem arribar per la Carretera N-II, desviant-nos a Premià de Mar per agafar la Carretera de Premià de Mar-Premià de Dalt-Vilassar de Dalt. Si veniu de Barcelona, aquest desviament el trobareu uns 100m passada l’estació de tren de Premià de Mar.

Pàrquings a Vilassar:

Pàrquing Sorli. Riera de Targa, 47.

Pàrquing Pavelló Poliesportiu. C/Sants Martirs.

Pàrquing La Quintana. Riera de Targa, 50.

Os recomanem dirigir-vos directament al polígon industrial on hi ha més places per aparcar i des d'allà podeu arribar caminant en 10 minuts, c/ Eduard Calvet i Pinto.

Amb tren

Podeu arribar amb la línea R1 de Rodalies, baixant a l’estació de Premià de Mar. Des d’aquí podeu agafar un taxi o bé l’autobus C30 (Mataró-Vilassar de Dalt) de l’Empresa Casas. En els dos casos heu de sortir de l’estació i creuar la carretera (semàfor o pas subterrani).

Renfe posa a disposició dels assistents al Revela-T 2016 un descompte del 30% en la compra de bitllets emesos durant els dies previs al festival.

Per a poder gaudir del descompte en RENFE 

descarrega aquí la cèdula de descompte.

Per a fer efectiu el descompte has d'acudir amb aquest document imprès a taquilla o a través de la compra on-line a www.renfe.com. Si tens algun dubte sobre com aplicar el descompte en la compra on-line, segueix aquest passos del següent tutorial  o posa't en contacte amb nosaltres escrivint a info@revela-t.cat 

Amb autobús

Des de Barcelona podeu fer servir l’autobus C3-C4 de l’Empresa Casas que surt de la Ronda Universitat (davant del número 25) i finalitza el recorregut molt a prop del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt. 

Des de Mataró podeu agafar el C30 de l’Empresa Casas.

Amb Taxi

Telèfon: 644 400 923.

Web: www.taxivilassar.es