Activitats infantils i familiars gratuïtes

Dissabte 10 i diumenge 11 de juny

Gaudeix de tallers gratuïts i divertits on crearàs les teves pròpies obres d’art!

T’oferim quatre tallers infantils dissenyats per compartir en família. Aquestes activitats són totalment gratuïtes i estan obertes a participants de totes les edats.

En cada taller, els nostres talentosos instructors et guiaran pas a pas en l’exploració de diverses tècniques artístiques. Podràs experimentar amb materials i eines de qualitat per crear la teva pròpia obra d’art única. Estem segurs que t’ho passaràs d’allò més bé, a més, tindràs l’oportunitat de portar a casa les teves creacions! No et perdis l’oportunitat de participar en aquestes experiències creatives, una meravellosa oportunitat per explorar el teu costat creatiu i crear records inoblidables amb la teva família i amics!

Es realitzarà a la vibrant plaça de la Vila, situada a Vilassar de Dalt.

Els dies dissabte 10 i diumenge 11 de juny, des de les 11:00 fins a les 14:00.

Photo transfer

Taller dirigit per Alejandra Morales

Fotografia en pedra, fusta i qualsevol mena de material que proposem. En aquest taller-demostració, veurem com podem traslladar la fotografia al suport que més ens agradi.

Activitat per a totes les edats.

Cianotipia

Taller dirigit per Jaume Garcia

La cianotípia és un antic procediment fotogràfic monocrom, que permet obtenir una còpia d’una imatge o un objecte original, de color blau cian.

Va ser inventat el 1842 per Sir John Herschel, el mateix que va descobrir el fixador i que va encunyar el terme “fotografia”. Anna Atkins es considera la primera persona que va publicar un llibre il·lustrat amb fotografies i ho va fer també amb aquest procediment que ha servit a molts per iniciar-se gràcies a la seva senzillesa i bonics resultats.

Cada participant podrà realitzar una cianotípia i endur-se-la a casa.

Activitat per a totes les edats.

Collage fotogràfic

Taller dirigit per Ylenia Cañadas Mayoral

Amb retalls de revistes i fotografies antigues, crearem els nostres propis collages utilitzant la creativitat com a eina sense límit.

Activitat per a totes les edats.

Serigrafia

Taller dirigit per Juan Luis Ronco

Descobreix la màgia de la serigrafia! Una oportunitat única per expressar la teva creativitat i crear samarretes personalitzades al teu gust. Creant peces úniques i personalitzades.

Activitat per a totes les edats.

¿Tens més preguntes? Contacte amb nosaltres a espaifotografic@gmail.com

Amb el suport de: