Oscil·lant

The human environment, urban and natural landscape, becomes a focal point from which a dialogue between different locations, characters and events is initiated.

You will find a range of selected images between different documentaries and personal projects, trying to create series between human scenes and landscapes: trying to relate the contemporary man time imbued with different cultures and the space. The visual document captured from a timeless black and white, from a classical vision, aims to show the kaleidoscopic walked through a diverse and heterogeneous world.

In his work travel, photography and a particular way of seeing the world get together.

Lluc Queralt Baiges

Tarragona, 1978

En la seva obra hi conflueix el viatge, la fotografia i una particular manera de veure el món.

Amb una vessant documentalista ens descobreix el més quotidià a través d’imatges de composició clàssica amb un gran domini de la llum i del blanc i negre. Però també hi descobrim una vessant més expressiva a través del seu llenguatge intimista i d’una poètica pròpia. En cada imatge s’hi respira serenitat i implicació personal, proximitat i sensibilitat.

En les seves pròpies paraules: Sempre buscant el moment decisiu que en comptades ocasions i després de molt mirar queda reflectit al paper fotogràfic. Faig i desfaig a la meva manera. De vegades m’implico amb les persones retratades i en altres ocasions em mimetitzo amb l’ètica de Joan Colom. El no sempre el tinc, el si depèn de mi. Sense oblidar una visió humanista en copsar, a través de la lent, les vicissituds de l’entorn social i humà que em trobo en el meu viatge curiós al voltant del món. M’interessa atrapar l’individu i el paisatge que en el seu quefer diari i anodí esdevé un protagonista definitiu.    (Lluc Queralt) 

Place: Fàbrica Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt