Latas de luz y tiempo

Toni Planells entén de ciència, però sap d'art. La seva obra és la prova artística que la llum té un pes; un pes físic (ínfim) i un pes estètic (ingent). Planells utilitza la llum per viatjar en el temps i de cada viatge retorna amb una peça singular que ens commou i ens recorda les paraules antigues, amb un bell cop de llum: ars longa vita brevis.

Ben Clark

Toni Planells

Toni Planells entiende de ciencia, pero sabe de arte. Su obra es la prueba artística de que la luz tiene un peso; un peso físico (ínfimo) y un peso estético (ingente). Planells utiliza la luz para viajar en el tiempo y de cada viaje regresa con una pieza singular que nos conmueve y nos recuerda las palabras antiguas, con un hermoso mazazo de luz: ars longa vita brevis

Ben Clark

Toni Planells

Light and time cans

Toni Planells understands science, but he knows about art. His work is the artistic proof that light has weight; a physical weight (insignificant) and aesthetic weight (huge). Planells uses light to travel through time and when he returns he does so carrying a singular piece that touches us and brings to mind, with a beautiful shock of light, the ancient words: ars longa vita brevis.

Ben Clark

Toni Planells

Lugar: Fàbrica Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt