TALLER amb EDUARDO MOMEÑE

L'escenari visual de la fotografia  21.3.2015

Estructura interna i narrativa de la fotografia. Un cert mètode per a la obtenció de fotografies.

En aquest taller amb Eduardo Momeñe indagarem sobre els processos "mentals" que seguim per a l'obtenció de la nostra obra fotogràfica. Dit així potser soni abstracte però en realitat estem parlant de passos naturals per fer les nostres fotografies (la nostra obra fotogràfica).

Una intensa jornada dedicada a l'apassionant món de la fotografia com a mitjà creatiu i d'expressió. Coneixerem els mecanismes que la fotografia posa en joc per expressar el món visualment, el que ens ajudarà a interioritzar la fotografia com un mitjà intel·ligent, culte, excel·lent per plasmar la nostra mirada.

Qui hagi assistit a un taller amb Eduardo coneix el seu mestratge com a ponent, el contacte i la fluïdesa amb la qual sorgeixen les propostes, la comunicació que es genera, les idees que sorgeixen entre tots els assistents i, sobretot, la sensació de coneixement amb la que hom surt del taller.

Actualment Eduardo resideix a Bèlgica, amb el que a més aquesta és una oportunitat única de poder tenir-lo a Barcelona.

A qui està dirigit aquest taller

És un taller dirigit als que gaudeixen de l'intercanvi d'idees, del debat entorn a la fotografia, el seu llenguatge i de la seva capacitat per mostrar-nos el món.

Data i hora

Dissabte 21 de març de 2015, de 10: 00h a 14: 00h i de 16: 00h a 20: 00h, amb un petit descans a la primera part.

El dinar serà de 14h a 16h al Restaurante el Teler.

Localització

El taller tindrà lloc al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt (veure mapa). Vilassar de Dalt és una població molt propera a Barcelona ia Mataró. Està molt ben comunicada amb totes dues, tant per transport privat com públic.

Com arribar-hi

Per carretera i autopista

Des de Barcelona, per l'AP C-32, que hem de deixar a la Sortida 92 Vilassar de Dalt-Premià de Dalt-Premià de Mar. També podem arribar per la N-II, fins a Premià de Mar i prendre la Carretera de Vilassar de Dalt .

Amb autobús

Des de Barcelona podeu agafar l'autobus C3 que surt de la Ronda Universitat (nº 25) i finalitza el recorregut molt a prop del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt. Des de Mataró pots prendre el C30 de l'empresa Casas.

Amb tren

Amb la línia R1 de Rodalies, estació de Premià de Mar. Des d'aquí es pot agafar un taxi o el bus C30 (Mataró-Vilassar de Dalt) de l'Empresa Casas.

Inscripció

Si estàs interessat en aquest taller no esperis molt a inscriure't ja que les places són limitades.

El preu del taller és de 100 €, +20 € que has de sumar si vols venir a dinar al Restaurant el Teler. Us ho recomanem, ja que és un bon moment per aclarir dubtes, intercanviar experiències, conèixer gent amb els mateixos interessos, etc 

Inscripción al Taller

Podeu fer fer efectiva la vostra inscripció al taller fent un ingrés o transferència al compte ES44 0081 0379 8800 0114 2220 del Banc Sabadell Atlàntic, indicant el vostre nom i "Taller Momeñe" en el concepte.

És important que indiqueu que heu fet l'ingrés o transferència, facilitant el vostre nom i un telèfon de contacte. Podeu fer-ho per email o bé omplint el formulari que trobareu al peu d'aquest escrit.

També podeu pagar mitjançant Paypal (pagament segur). Aquesta opció us permet pagar amb targeta de crèdit sense ser usuaris registrats. Si ho desplegáis veureu les dues opcions, amb o sense menjar ..

Agraïm l'interès mostrat per aquest taller abans d'haver-ho anunciat degudament. Com diem les places són limitades i algunes estan reservades de paraula, per la qual cosa preguem que formalitzeu el més aviat possible la vostra inscripció.

Condicions de cancelació

  • Comptem amb la teva assistència, de manera que si per qualsevol raó necessites fer una cancel·lació, et preguem que ens ho notifiquis per correo electrónico 15 dies o més abans de la data d'inici de l'activitat. En aquest cas et tornarem íntegrament la teva inscripció.
  • Si la notificació de la cancel·lació es realitza menys de 15 dies abans de l'inici de l'activitat, haurem de retenir la meitat del pagament.
  • El Festival Revela-T podrà cancel·lar el taller si no compleix els requisits mínims de registre o causa de les inclemències del temps. En cas que una activitat hagi de ser cancel·lada, tornarem íntegrament les quantitat abonada.

 

  • El Festival Revela-T no es fa responsable per cancel·lacions a causa de emergències mèdiques.
  • En cas de la cancel·lació d'una activitat, el Festival Revela-T no es fa responsable del reemborsament de les despeses de viatge no reemborsables (com bitllets d'avió, de tren o les despeses d'allotjament). Si us plau, comprova la situació de l'activitat abans d'organitzar el teu viatge.
  • No es retornarà cap inscripció o reserva un cop començada l'activitat.
  • Malauradament, no hi pot haver excepcions a la nostra política de cancel·lació.