New Orleans, de Andreu Buenafuente

2011, un viatge als Estats Units i una visita a l'antic cementiri de New Orleans. Un cementiri. Eco antic de la mort. Mort gairebé oblidada. Una escenografia.

Andreu: "Vaig voler positivar sobre cartró per afegir grafismes però després vaig veure que no ho necessitava, que tenia MOLTA FORÇA ".

Tècnica: Rolley Analògica sobre cartró niu d'abella.

Mesures: 100x100cm .

Andreu Buenafuente

1965 Reus (Tarragona)

Comunicador i humorista amb una trajectòria artística força desconeguda. Més enllà de la seva faceta televisiva Andreu experimenta i treballa en diferents camps artístics. Des de la fotografia fins a la pintura passant per la il·lustració i el dibuix. La passió per la creació l'ha desenvolupat al llarg de tota la seva trajectòria professional en els últims 30 anys.

La pintura és un camp en el que porta treballant i creant obra compulsivament. Ell es defineix com un autodidacte 100%.

Segons l'Andreu: "El camí de l'art és infinit però molt bonic. Quan aconsegueixes expressar un sentiment amb l'art, el plaer és incomparable, màgic, gairebé etern ".

En el cas de la fotografia la tracta de la forma més convencional però dotant-la de reflexió a través de petites narracions que la fan especial i que d'aquesta manera engloba la composició artística. De fet, fa 11 anys l'Andreu va fundar la web CAPTURA.org una aposta per la fotografia i que encara avui està en actiu. Andreu ha publicat els seus treballs fotogràfics en publicacions com El Periódico i l'ARA. A més, també ha col·laborat en publicacions com el New York Times i en projectes de la mà d'Ikea​​, Unicef, Estrella Damm, Eastpak, Swab Art Fair, Guitar Hero, Biodramina-Grup Uriach, entre d'altres.

Recentment, ha publicat el seu primer llibre d'il·lustracions "No entenc res" (Reservoir Books) i segueix dibuixant i disparant cada dia.

andreubuenafuente-artworks.com

Lugar: Fàbrica Cal Garbat. Mossén Jacint Verdaguer, 8. Vilassar de Dalt