Concurs ACLAM Foto

A Aclam Foto ens sentim molt il·lusionats de col·laborar en l’edició 2015 del Festival Revela’t. El nostre agraïment als organitzadors del Festival Revela’t per haver convertit aquesta iniciativa en un punt de trobada especialitzat per als amants de la fotografia analògica i per oferir-nos l’oportunitat de participar-hi.

La nostra contribució al Festival és en forma de premis per als participants. Formarem un jurat amb personal de l’entitat organitzadora i personal d’Aclam Foto per adjudicar dos premis, un per al que escollim com a millor fotografia d’un professional i l’altre per un fotògraf amateur. Els guanyadors podran disposar del nostre laboratori de revelat químic durant el seu proper projecte personal.

Bases del concurs del premi Aclam Foto:

  • El jurat estarà format per dues persones de l’organització del festival i dues persones d’Aclam Foto.
  • S’adjudicaran dos premis entre els expositors del Festival, un per l’escolli’t com a millor fotografia d’un professional i l’altre per a un fotògraf amateur.
  • El premi serà poder disposar dels nostres laboratoris de revelat químic durant el seu proper projecte personal
  • Per gaudir del premi s’haurà de reservar l’espai amb una setmana d’antelació i estarà sempre condicionat a que no estigui reservat l’espai per alguna contractació de lloguer.
  • Es podrà fer ús dels laboratoris durant l’horari comercial d’Aclam Foto. En cap cas no es podrà fer ús dels laboratoris en cap de setmana o festiu.
  • L’espai inclou: cubetes, provetes, pinces, tancs de revelat, visors d'enfocament, òptiques d’ampliadora i filtres d’ampliadora. No s'inclouen líquids i paper.
  • Les condicions per l’ús dels laboratoris seran les habituals en cas de lloguer, les podeu consultar al nostre web

Aclam Foto

Des de 2009 oferim serveis de lloguer de material professional de fotografia, vídeo DSLR, càmeres i respatllers, òptiques i un ampli ventall d’accessoris i equips d’il·luminació d’estudi.

Disposem d’una amplia varietat d’equips de les principals marques del mercat i tenim implantat un estricte protocol de control i manteniment dels mateixos.

Ara fa una mica més d’un any a les nostres instal·lacions al centre de Barcelona també tenim un plató de 120 m2 completament equipat, i dos laboratoris de revelat químic.

En un sector on cada cop s’imposa més la tecnologia digital, a Aclam Foto trobaràs també càmeres analògiques entre la

nostra oferta d’equips de lloguer. Això i els nostres laboratoris de revelat químic refermen el nostre compromís amb la fotografia analògica ja que, com a fotògrafs que som, volem reivindicar la part més artesanal i màgica d’aquest ofici.

Aclam Foto. Consell de Cent, 201, local, 08011 Barcelona