Voluntaris

Vols viure l'experiència des de dins?

Torna el festival Revela-T. La tercera edició es celebrarà els dies 19, 20 i 21 de juny del 2015 a Vilassar de Dalt.

El festival es consolida com un punt de trobada entre els aficionats de la fotografia i enguany està confirmada la presència de gent d’arreu del món, de perfils diversos però amb una única passió, la fotografia i especialment l’analògica.

Per això, el format del festival ha crescut i hem incorporat més sales expositives. Volem convertir el Revela-T en un esdeveniment que quedi fixa’t en la memòria.

Amb tot això, ens calen voluntaris, persones que creguin i vulguin fer seu el festival Revela-T.

Vols ajudar-nos?

- Si vius prop de Vilassar de Dalt, pots ser una família amfitriona.

Comparteix el cap de setmana del festival amb visitants d’arreu del món. Practica idiomes, ensenya la nostra cultura i viu uns dies diferents!

- Pots ser voluntari per ajudar amb els preparatius previs del muntatge i organització. Forma part de l’equip del Revela-T i participa amb les necessitats prèvies al festival per assegurar-ne el bon funcionament.

- Fes de voluntari per ajudar durant els dies de festival. Viu el Revela-T 2015 des de dins, participant en les exposicions, atenent als visitants, controlant els accessos, ajudant als cuiners, etc.

Aquesta experiència et permetrà conèixer a gent nova, practicar idiomes i compartir la passió de la fotografia analògica.

Per fer-ho possible, inscriu-te al formulari per a voluntaris!