Trobades fotogràfiques

Trobada de col·lodionistes

El festival Revela-T ofereix un marc idoni perquè fotògrafs practicants de la tècnica del col·lodió humit tinguin un punt de trobada. Aquesta reunió de col·lodionistes es desenvoluparà al llarg de tot el cap de setmana amb moments més exclusius, tancats, i altres més oberts de cara al públic.

També, pels amants d'aquesta tècnica, hem organitzat l'exposició internacional de col·lodió que es troba a Cal Garbat al costat de les propostes més joves i modernes del festival.

Trobada de practicants de l'estenopeica

Aquest any el festival Revela-T promou, com a novetat, una trobada a nivell internacional de practicants de la fotografia estenopeica (també coneguda com a "pinhole photography" en anglès) i està previst que vinguin "pinholeros" de diferents procedències.

La trobada es desenvoluparà al llarg del dissabte dia 20 de juny i consistirà en la realització de diferents activitats obertes, per practicar i mostrar la tècnica de cara al públic. També hi haurà activitats més concretes on els practicants poden explicar els fonaments d'aquesta manera de fer fotografia o la seva particular forma de dur-la a terme. Dissabte serà el dia de conèixer-vos, parlar, compartir, fer fotografies, etc. i també serà un punt de trobada per debatre i intercanviar experiències.

Trobada de minuters

Oportunitat perfecta per veure en directe un dels oficis tradicionals lligats al món de la fotografia. Podreu fotografiar-vos com antigament es feia a les grans avingudes i places de les nostres ciutats.

Trobada d'amics de Leica M

Trobada informal dels amics d'aquest fòrum i amants de la mítica càmera Leica.

 

Lloc: Parc de can Rafart, c/Riera de Targa s/n