LomographySpain / CaprilePhoto

LomographySpain / CaprilePhoto, estarà de nou present durant l'edició del festival Revela-T 2015.

Durant tot el festival, LomographySpain/CaprilePhoto oferirà la possibilitat de gaudir i provar una selecció de càmeres lomogràfiques.

Les persones interessades només s'han de presentar en el nostre estand, escollir la càmera que desitgin i omplir el formulari d'inscripció, abonant tan sols 5 €. Aquest import inclou un rodet fotogràfic a color, format 35mm o 120mm.

El préstec de les càmeres es farà per un sol dia, des de l'obertura diària del festival fins al tancament. En cas de pèrdua o trencament de la càmera prestada, el participant haurà d'abonar el cost de la càmera que li hagi estat cedida. Caldrà deixar un document d'identitat.

Els participants, al fer entrega de la càmera, es quedaran amb el seu rotllo de pel·lícula ja exposada i el revelat podrà ser realitzat per ells o deixar el seu rodet a revelar al nostre estand, abonant el seu cost en funció del servei que sol·licitin, d'acord a les nostres tarifes oficials.

Durant tot el festival, en el nostre estand desenvoluparem també una activitat molt interessant dirigida a tot el públic, sota el nom: "Revela tus Manos".

Lugar: Parque de can Rafart, c/Riera de Targa s/n