Espectacle "Llum i so"

Dins el marc del festival Revela-T 2015 i en el context de la trobada pinhole, el col·lectiu fotogràfic "2 others", format per Isabel Val i Xavi Bassols (aka pinhole Barcelona) i Electropentax, presenten l'espectacle "Luz y sonido" acompanyats per la banda "Electropentax" expressament creada per a l'ocasió, un xou que barreja música i fotografia estenopeica.

En aquest concert no trobaràs cap escenari, si no un laboratori en el qual la vibració de la música influenciarà el positivat analògic de les fotos prèviament realitzades durant el festival amb càmeres estenopeiques. La barreja d'aquestes dues disciplines artístiques permet crear una experiència única i uns resultats inesperats, on l'experimentació, la improvisació i l'estat d'ànim dels músics i fotògrafs són les peces claus d'aquest nou procés creatiu.

Tots els assistents tindran l'oportunitat de viure l'experiència com a pròpia, sentint la música d'aprop, veient el positivat en directe i ensumant els líquids i pintures emprades per a l'ocasió. El xou que ens proposen pretén acostar a tothom a alguns dels mètodes de treball més habituals dins de l'àmbit fotogràfic i, sobretot, fer gaudir a tothom amb el que és la fusió de les dues grans passions dels seus creadors.

Lloc: Masia de can Rafart, c/Riera de Targa s/n