Actividades Revela-T 2015

A la tercera edició del festival Revela-T gaudirem de diverses activitats durant els dies 20 i 21 de juny.

Podeu consultar totes elles de forma més detallada al menú principal.

La fira comercial i la venda d'obra ocuparan bona part del parc de Can Rafart on també trobarem iniciatives com les que ens proposen les Fotolateras o Lomography. Un dels punts forts seran les trobades de diferents grups com els minuteros, els amics de Leica M, els amants del pinhole o els colodionistas. No podem oblidar les xerrades sobre diferents tècniques fotogràfiques i la presentació d'associacions tant nacionals com internacionals.

L'Ajuntament del municipi també tindrà un gran protagonisme gràcies a l'activitat anomenada "La imatge construïda" de Faustí Llucià. Per als més petits també organitzarem activitats i comptarem amb una gran sorpresa gràcies a Antigua i Barbuda que tornen a col·laborar amb el festival. A mitja tarda, rebelarem a ritme de música amb una nova activitat organitzada per Isabel Val i Xavi Bassols.

Una de les grans novetats d'aquest any són les visites guiades a les microexposicions que estaran col·locades en els aparadors dels comerços del municipi, així com les exposicions en els diferents espais, inclòs Cal Garbat, l'antiga fàbrica tèxtil de més de 1700 m2 de planta.

A la banda més festiva, torna el Rebel·la-T, de la mà de Cop de Teatre. Començarem la festa amb José Luís Pajares, seguirem amb un grup de Jazz i acabarem amb un espectacle del grup Contagiar-T, amb els Funky Tonics i dos Dj's.