Vols convertir-te en Mecenes del Revela-T 2014?

És molt senzill, només has de voler contribuir de forma gairebé simbòlica amb una petita aportació perquè el festival gaudeixi de bona salut i pugui tenir continuïtat. Però no et preocupis, no te n’aniràs amb les mans buides, hi ha una sèrie de recompenses perquè puguis tenir un record visible d’aquesta edició .

Tal com vam fer en la passada edició hem obert aquest proyecto de crowdfunding per poder sufragar per endavant les despeses que suposa el material de marxandatge. En aquest cas hem fet samarretes en negre i en vermell, uns davantals amb el logotip brodat i 4 models diferents de xapes .

Pots ser un dels mecenes per molt pocs diners , ens ajudaràs i tindràs un record de la 2a edició del festival revela – T .

La imatge de les samarretes d’aquest any ens l’ha fet Màrius Gómez, un magnífic dissenyador i galerista , propietari de la galeria més petita del món , Espaigarum. Ell ens explica que ha volgut representar alguna cosa present en totes les càmeres, ja siguin mecàniques, electròniques o digitals … l’obturador … Però com pot representar-se en una samarreta ? La solució la va trobar en el seu onomatopeia, la paraula clic, una paraula universal que es llegeix en qualsevol idioma. I com mostrar la diversitat tècnica a través del clic? Fàcil, com cada càmera té el seu so, amb el clic! el clack!, el cleck! i el clock! Ara toca mostrar la diversitat d’estils i fotògrafs i la millor manera la va trobar utilitzant els millors tipografies de la història Bodoni, Times, Helvetica, Frutiger, Gill, Caslon, etc , etc … Bon treball Màrius …

Camisetas revela-T

xapes Revelat

delantal revelat

Comentaris

No hi ha comentaris

Disculpeu, els comentaris estan tancats.