Programa tancat i fitxatge estrella: Gabino Diego

El programa del Revela-T 2014 s’ha completat aquesta setmana amb la confirmació que hi acudirà a fer una xerrada l’actor i col·leccionista Gabino Diego

Gabino DiegoA falta de quatre setmanes perquè se celebri a Vilassar de Dalt (Barcelona) la 2a edició del Festival Revela-T de fotografia analògica el programa d’activitats ha quedat tancat amb una incorporació estel·lar: l’actor madrileny i eminent col·leccionista Gabino Diego ha confirmat que vindrà a oferir una xerrada sobre la seva activitat i la seva valuosa col·lecció de més de 400 obres de primera línia.

Amb aquesta xerrada (que tindrà lloc dissabte 31 de maig a la Biblioteca de can Manyer) es completa una oferta d’activitats al llarg de tres dies (del 30 de maig a l’1 de juny) adreçades tant al col·lectiu especialitzat com al públic en general.

En concret el festival contindrà 20 exposicions (entre d’altres, els fons analògics de dues de les galeries mes emblemàtiques de Barcelona, la Valid Foto i la Tagomago, o reculls d’artistes tan reputats com Ribas Prous, Xose Gago, Josep Guiolà, Lola Montserrat o Aleix Plademunt), 30 microexposicions als aparadors dels comerços de Vilassar, i 4 xerrades (a càrrec de Gabino Diego; dels galeristes de Valid Foto, Tagomago i la Parada; Alfonso de Castro i Magdalena Ramírez – Lu Lantana).

Camera minuteraPerò també hi haurà ocasió de gaudir de la fotografia amb altres propostes i formats: hi haurà una fira comercial amb 21 carpes per a diferents marques i col·lectius, un “Fotomercat” on aficionats o professionals tindran ocasió de mostrar i vendre la seva obra; una trobada internacional de col·lodionistes (especialistes en la tècnica del revelat del col·lodió humit) i una de fotògrafs minuters, que oferiran al públic (com es feia antigament als carrers de les grans ciutats) fer-se un retrat que serà revelat a l’instant dins la mateixa càmera. I també hi haurà demostracions, com la que farà Faustí Llucià, que convertirà la Sala de Plens de l’Ajuntament en una cambra fosca gegant; o la instal·lació fotogràfica “Inventari” a Can Rafart a càrrec de l’artista Guilhem Senges i la seva furgo-càmera.

En el terreny més festiu i lúdic cal destacar la nit de “Festa, música i teatre musical” del Revela-T, que tindrà lloc a Can Rafart i on actuaran The Funktoniks, Cop de Teatre (amb Carla Forns&The Pinkladies), ContagiAR-T i els DJ’s Edu i Nemo. Així mateix, hi haurà dinars i sopars populars dissabte 31 de maig i diumenge 1 de juny i els més petits podran gaudir d’una particular fira d’atraccions “analògiques”. Tot plegat en un parc de Can Rafart que estarà presidit mentre duri el festival pel cavall gegant de la Cia Antigua & Barbuda, que enguany encapçalava la cavalcada de Reis de Barcelona.

Més informació a www.revela-t.cat i premsa@revela-t.cat

Director: Pep Mínguez 607 63 31 38
Premsa: Joaquim Aguilar 605 07 91 65

Comentaris

No hi ha comentaris

Disculpeu, els comentaris estan tancats.