Salva López

(Barcelona , 1984) Va viure a Calafell (Tarragona) i es trasllada a Barcelona el 2004 per estudiar disseny gràfic a l’escola IDEP . A l’any 2007 compra la seva primera càmera i s’endinsa en el món de la fotografia. El 2008 decideix estudiar fotografia publicitària a l’escola GrisArt per adquirir coneixements en il·luminació i tècnica .
A l’any següent és becat per GrisArt per al curs de projectes d’autor on conclou el seu primer treball, Roig 26, basat en els seus avis . També en aquest any realitza el taller Paisatge i experiència per Xavier Ribas , que exerceix un punt d’inflexió en el seu progrés .És seleccionat el 2010 per diverses exposicions col · lectives com ‘Domestic’ – organitzada per la Photographic Social Vision al EC Caja Madrid de Barcelona – amb el seu treball Roig 26 , i també en l’exposicion Escoles amigues dins del festival Emergent al CaixaForum de Lleida. El 2011 guanya el premi Fotoactitud i és seleccionat per al visionat de portfolis Descobriments de PhotoEspaña .

A l’octubre d’aquest mateix any crea el bloc Have a Nice Book sobre fotollibres al costat del també fotògraf Yosigo . Durant la seva carrera ha estat nomenat en diversos blocs internacionals com són Conscientious, Mrs Deane , Booooooom !, The Great Leap Sideways o The Sonic Bloc. Actualment es troba combinant treballs comercials amb treballs personals; dedicat sobretot amb el projecte The Green Curtain ( la cortina verda ) sobre la muntanya barcelonina de Montjuïc.

http://salvalopez.com/