Galeria Valid Foto BCN

El compromís de Valid Foto BCN és promoure la fotografia com la forma d’art que és. Presenta i promou artistes en el mateix espai de la galeria i fora d’ella amb presència en fires i esdeveniments nacionals i internacionals. Valid Foto es compromote a donar als seus clients i al públic que la visita consell i orientació experta sobre el mitjà fotogràfic. Valid Foto BCN és un projecte que neix de la iniciativa de 4 persones que decideixen obrir un espai dedicat a l’exposició de fotografia i presentació d’esdeveniments relacionats amb el medi .

La galeria està dirigida per Fernando Peracho Murillo. La intenció de Fernando és unir-se a l’esforç d’uns altres, que tant en el present com en el passat, intenten fer de la fotografia un objecte d’interès per al públic no iniciat i satisfer als que ja tenen un coneixement sobre aquesta forma d’art .

Es troba al carrer Buenaventura Muñoz 6, a la cantonada de l’Avinguda Lluís Companys, en l’area coneguda localment com Arc de Triomf i part del barri de l’Eixample. La sortida més propera és Arc de Triomf (Línia 1). La galeria és a prop dels jardins del Parc de la Ciutadella, el Parlament Català, el Palau de la Justícia de Catalunya i l’animat barri del Born .

Horari d’obertura :

Dimarts a divendres, de 10 a 2pm i 5 a 8pm .

Dissabtes , d’11 a 2pm .