Com arribar-hi

Ampliar el mapa [+]

Vilassar de Dalt està molt ben connectat, tant pel transport privat com per diversos mitjans de transport públic. És fàcil arribar des de Barcelona o Matarò, per exemple.

Amb cotxe o moto

Des de Barcelona, tenim l’autopista de peatge C-32, que hem de deixar a la Sortida 92 Vilassar de Dalt-Premià de Dalt-Premià de Mar. També podem arribar per la Carretera N-II, desviant-nos a Premià de Mar per agafar la Carretera de Premià de Mar-Premià de Dalt-Vilassar de Dalt. Si veniu de Barcelona, aquest desviament el trobareu uns 100m passada l’estació de tren de Premià de Mar.

Amb tren

Podeu arribar amb la línea R1 de Rodalies, baixant a l’estació de Premià de Mar. Des d’aquí podeu agafar un taxi o bél’autobus C30 (Mataró-Vilassar de Dalt) de l’Empresa Casas. En els dos casos heu de sortir de l’estació i creuar la carretera (semàfor o pas subterrani).

Amb autobús

Des de Barcelona podeu fer servir l’autobus C3-C4 de l’Empresa Casas que surt de la Ronda Universitat (davant del número 25) i finalitza el recorregut molt a prop del Museu Arxiu de Vilassar de Dalt. Des de Mataró podeu agafar el C30 de l’Empresa Casas.