Trobada Col·lodionistesUn festival com Revela-T, també ofereix un marc idoni perquè fotògrafs practicants de la tècnica del Col·lodió Humit tinguin un punt de trobada. Aquesta reunió de colodionistas es desenvolpuarà al llarg de tot el cap de setmana amb moments més exclusius, tancats, i altres més oberts de cara al públic. Està previst que dissabte al matí sigui aquest espai privat per debatre i intercanviar experiències. A la tarda s’assistiria a la demostració de Quinn Jacobson i diumenge ho destinarem a practicar la tècnica de cara al públic.

Si ets practicant del Col · lodió Humit i t’interessaria assistir a la trobada, però el Festival Revela-T no s’ha posat en contacte amb tu, pots enviar un email a l’adreça de correu colodion@revela-t.cat i ens posarem en contacte amb tu. Nosaltres coneixem molts colodionistas, però no a tots.

La participació en les activitats de la trobada és gratuïta sempre i quan siguis un participant actiu (volem dir que portaràs equipament i faràs algun col·lodió el diumenge), però has de registrar-te prèviament. Com a deferència la organització us convida al dinar i a la demostració del Quinn.